}
Shell ShockersShell Shockers

Το Shell Shockers δεν είναι πλέον διαθέσιμο.

Αλλά σε έχουμε καλυμμένο. Εδώ ένα παρόμοιο παιχνίδι:

Venge.ioVenge.io
Παίξε τώρα
Παίξε τώρα
Shell Shockers

Shell Shockers

από Blue Wizard Digital
1.9M
242.3K

Θα επιστρέψουμε μετά από αυτό το σύντομο διάλειμμα

Προετοιμαζεταί...

Drive MadDrive MadSubway SurfersSubway SurfersCombat OnlineCombat OnlineStickman HookStickman HookYoHoHo.ioYoHoHo.ioRetro BowlRetro BowlNarrow.OneNarrow.OneStickman GoStickman Go
Nugget RoyaleNugget RoyaleEvoWorld io (FlyOrDie io)EvoWorld io (FlyOrDie io)Stick DefendersStick DefendersRepuls.ioRepuls.ioBlockpostBlockpostSmash KartsSmash KartsTemple of BoomTemple of BoomChicken Sword: Ninja MasterChicken Sword: Ninja MasterStick MergeStick MergePenalty ShootersPenalty ShootersCombat ReloadedCombat ReloadedBullet Force MultiplayerBullet Force MultiplayerThe Sniper CodeThe Sniper CodeSubway Clash 3DSubway Clash 3DCave BlastCave BlastTicToc Summer FashionTicToc Summer Fashion
PixWars 2PixWars 2Castle BlocksCastle BlocksHuggy Wuggy ShooterHuggy Wuggy ShooterFunny Puppy CareFunny Puppy Care
Sniper Clash 3DSniper Clash 3DNinja.ioNinja.ioMafia WarsMafia WarsSnake vs WormsSnake vs Worms
Merge to MillionMerge to MillionCard HogCard HogBig Tower Tiny Square 2Big Tower Tiny Square 2
Like a KingLike a KingWarbrokers.ioWarbrokers.ioCombat Reloaded 2Combat Reloaded 2Noob DriveNoob Drive
Word SearchWord SearchNightpoint.ioNightpoint.ioAmazing Sticky HexAmazing Sticky HexBase Defense 2Base Defense 2Speed KingSpeed King
Blocky SnakesBlocky SnakesThunderdogs.ioThunderdogs.ioHouse of HazardsHouse of HazardsMad GunZMad GunZStick VeteransStick VeteransTanko.ioTanko.ioPop It vs SpinnerPop It vs SpinnerSushi PartySushi PartySpider SolitaireSpider SolitaireNinja Clash HeroesNinja Clash HeroesZapper.ioZapper.ioFunny Heroes EmergencyFunny Heroes EmergencySchoolBreak.ioSchoolBreak.io
Παιχνίδια ΌπλαΠαιχνίδια ΌπλαΠαιχνιδια SniperΠαιχνιδια SniperΠαιχνιδια με ΚυνήγιΠαιχνιδια με ΚυνήγιΠαιχνίδια GTAΠαιχνίδια GTAΠαιχνιδια ΤοξοβολίαςΠαιχνιδια ΤοξοβολίαςΠαιχνίδια Πυροβολισμοί 3ΔΠαιχνίδια Πυροβολισμοί 3ΔΠαιχνιδια MahjongΠαιχνιδια MahjongΠαιχνίδια Δυο ΠαικτώνΠαιχνίδια Δυο ΠαικτώνΠαιχνιδια με AμαξιαΠαιχνιδια με AμαξιαΠαιχνιδια ΠασιεντζαΠαιχνιδια ΠασιεντζαΠαιχνιδια με ΤραπουλαΠαιχνιδια με ΤραπουλαMinecraft ΠαιχνιδιαMinecraft ΠαιχνιδιαΠαιχνιδια με ΦουσκεςΠαιχνιδια με ΦουσκεςΠαιχνιδια ΣκοποβοληςΠαιχνιδια ΣκοποβοληςΠαιχνίδια PuzzleΠαιχνίδια PuzzleΠαιχνιδια ΜαγειρικηςΠαιχνιδια ΜαγειρικηςΠαιχνίδια με ΜωράΠαιχνίδια με ΜωράΠαιχνιδια ΠοδοσφαιρουΠαιχνιδια ΠοδοσφαιρουΠαιχνιδια BejeweledΠαιχνιδια Bejeweled

Shell Shockers

Blue Wizard Digital4.52,113,005 votes

Το Shell Shockers, γνωστό και ως shellshock.io, είναι ένα τρισδιάστατο shooter για πολλούς παίκτες που βασίζεται σε αυγά. Στο παιχνίδι, παλεύετε ενάντια σε άλλα online αυγά όπλα. Το Shell Shockers έχει τρεις τρόπους παιχνιδιού και 40+ διαφορετικούς χάρτες. Επίσης, είναι πλέον δυνατό να προσαρμόσετε πλήρως το αυγό σας με χρώματα, καπέλα, γραμματόσημα και φόρτωση. Πηγαίνετε στη μάχη κουβαλώντας ένα Eggk-47, RPEGG ή ένα Crackshot. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τα power-ups κάνοντας κλικ στο ψήγμα κοτόπουλου στο κάτω μέρος και φροντίστε να σπάσετε αυτά τα άλλα αυγά στη μάχη! Στο Shell Shockers, μπορείτε επίσης να δείτε το KDR (Kill Death Ratio). Όσο υψηλότερο είναι το KDR σας, τόσο το καλύτερο. Αφού σημαίνει ότι έχεις περισσότερες δολοφονίες παρά θανάτους. Εάν είστε ανταγωνιστικοί, συγκρίνετε το KDR σας με τους φίλους σας και βεβαιωθείτε ότι το δικό σας είναι το υψηλότερο.

Παίξτε τώρα δωρεάν online το Shell Shockers στον υπολογιστή σας εδώ στο Poki. Δεν απαιτείται λήψη, απλώς παίξτε το παιχνίδι απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Στον ιστότοπό μας, μπορείτε επίσης να παίξετε Shell Shockers σε λειτουργία πλήρους οθόνης. Απολαύστε το κυνήγι των αυγών σας εδώ στο Poki!

Λειτουργίες παιχνιδιού

Ομάδες

Υπάρχουν 2 ομάδες, μια κόκκινη ομάδα και μια μπλε ομάδα. Συνεργαστείτε με την ομάδα σας για να σκοτώσετε παίκτες της άλλης ομάδας. Μπορείτε να αλλάξετε ομάδα μόνο εάν η άλλη ομάδα έχει λιγότερους παίκτες. Η ομάδα με τα περισσότερα σκοτώματα θα κερδίσει τον αγώνα!

Δωρεάν για όλους

Όλοι οι παίκτες μάχονται μεταξύ τους. Δεν χρειάζεται να διστάζετε όταν βλέπετε ένα αυγό, απλά πυροβολήστε το χωρίς να το σκεφτείτε. Ο ένας παίκτης με τα περισσότερα σκοτώματα στο τέλος θα κερδίσει τον αγώνα.

Κάπτουλα η Σπάτουλα

Αυτή η λειτουργία παιχνιδιού είναι παρόμοια με τη διάσημη λειτουργία παιχνιδιού 'capture-the-flag'. Ωστόσο, τώρα οι σημαίες ανταλλάσσονται με χρυσές σπάτουλες. Κλέψτε τη σπάτουλα των αντιπάλων και επιστρέψτε τη στη δική σας σπάτουλα. Αυτή η λειτουργία βασίζεται επίσης σε ομάδες. Η σπάτουλα θα πέσει μόλις πεθάνει, σηκώστε την είτε για να την ανακτήσετε είτε για να συνεχίσετε το ταξίδι του πεσμένου συμπαίκτη σας!

Όπλα

Υπάρχουν 7 διαφορετικά κύρια όπλα για να διαλέξετε. EggK-47 (Assault Rifle), Scrambler (Shotgun), Free Ranger (Semi-Automatic Sniper Rifle), RPEGG (Rocket Launcher), Whipper (SMG), Crackshot (Bolt Action Sniper Rifle), Tri-Hard (3-Round Burst) τυφέκιο εφόδου). Θα έχετε ένα πιστόλι ως δευτερεύον όπλο σας. Χρησιμοποιήστε τα αυγά σας για να αγοράσετε camos και να προσαρμόσετε τα όπλα σας.

Πώς να παίξετε το Shell Shockers;

  • Μετακινηθείτε χρησιμοποιώντας το WASD. Συνεχίστε να κοιτάτε γύρω σας με τον κέρσορα σας για να εντοπίσετε τους εχθρούς.
  • Πυροβολήστε τους εχθρούς σας χρησιμοποιώντας το αριστερό κλικ του ποντικιού και χρησιμοποιήστε το LShift για να στοχεύσετε.
  • Χρησιμοποιήστε το πλήκτρο διαστήματος για μετάβαση
  • Χρησιμοποιήστε το Q για να ρίξετε μια χειροβομβίδα
  • Χρησιμοποιήστε το R για να φορτώσετε ξανά το όπλο σας
  • Χρησιμοποιήστε το E για να αλλάξετε όπλο

Πόσους χάρτες έχει το Shell Shockers;

Το Shell Shockers έχει αυτήν τη στιγμή 40+ διαφορετικούς χάρτες για αναπαραγωγή και υπάρχουν ακόμα νέοι.

Είναι δυνατόν να αποκτήσετε ένα αόρατο κέλυφος στο Shell Shockers;

Δυστυχώς αυτό είναι απλώς ένα σφάλμα... Ή είναι χακαρισμένο;! Σε αυτήν την περίπτωση, το θεωρούμε απάτη, επομένως δεν πρόκειται να σας πούμε πώς:).

Ποιος ανέπτυξε το Shell Shockers;

Το Shell Shockers αναπτύχθηκε από την Blue Wizard Digital. Ένας άλλος τίτλος της Blue Wizard Digital είναι ο sugarshock-io.

Εάν σας αρέσει το Shell Shockers, θα μπορούσατε επίσης να σας αρέσει το Venge.io ή οποιοδήποτε από αυτά τα άλλα Παιχνιδια Σκοποβολης στο Poki. Θέλετε να ανακαλύψετε περισσότερα υπέροχα παιχνίδια; Ρίξτε μια ματιά στην αρχική σελίδα Poki με τα πιο πρόσφατα παιχνίδια μας ή ξεκινήστε την ανακάλυψή σας στη σελίδα popular-games.